måndag 15 januari 2018

I väntans tider ...

Halloj!
Ett av våra första projekt inför 2018 var att skaffa mycket utrymme för avsnitt; det har vi gjort, och utrymme är inte längre ett problem. Ett annat projekt är att köpa en ordentlig mikrofon till Patrik, och då vi insett att bra kvalitet kostar pengar har vi skapat en patreonsida! Känner man att man har tio kronor över i månaden kan man alltid stödja svensk nördkultur™.

Vidare har Patrik och jag beslutat att vi faktiskt ska snacka om något av de ämnen vi fått tips om på rollspel.nu, men ännu icke tagit tag i. Det vanligast förekommande tipset (hela två gånger) är att vi gräver ner oss i gammalt material från Äventyrsspel, och det är just vad nästa avsnitt kommer att behandla! Exakt vad vi ska snacka om får ni höra när avsnittet kommer ut!

För att förbereda mig för dessa avsnitt har jag inhandlat boken "Äventyrsspel - bland mutanter, drakar och demoner" av Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson (numera på Fandrake), och om kunskap om företaget Äventyrsspels utgivning hjälper oss i snacket får ni avgöra :).

/Kristoffer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar