onsdag 4 oktober 2017

Lättillgängliga

Inte ens en vecka efter släppet av vårt pilotavsnitt kände jag och Patrik att det var dags att ta ett nytt snack om spel. Denna gång föll strålkastarna på spelens olika forum, en diskussion som, om vi hade lyckats hålla oss till ämnet, aldrig kunde tagit slut.

RSS-feeden till bloggen verkar göra sitt jobb och uppdateras med nya avsnitt, om än med lite fördröjning. Vi har även sett till att podden finns tillgänglig på Podcaster och liknande appar som hämtar sin feed därifrån. Börja prenumerera vet jag!

Tänk, idag fattade jag och Patrik ett gemensamt beslut gällande podden! Tidigare har vi mest handlat enskilt och talat om vad som hänt för den andre, men vi har gemensamt beslutat att vi, istället för att släppa avsnitt så fort vi får lust ska lägga oss på en utgivning om två avsnitt/månad. Med den form som testas i avsnitt 2 känner vi att en veckas mellanrum bäddar för att hinna spela mer för att sedan diskutera detta i podden.

Större steg än så har vi inte tagit i nuläget, men vad som är säkert är att podden är igång och att vi snart kan bjuda på ytterligare ett härligt spelsnack.

Ha det fint!
/Kristoffer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar