torsdag 2 november 2017

Tillbaka i etern!

Äntligen ett livstecken!

Det har nu gått drygt två veckor sedan senaste avsnittet vilket beror på en mängd skäl. Dels bestämde vi oss för att börja släppa ett avsnitt varannan vecka och dels har vi haft mycket för oss. Det största skälet är dock att vi fått slut på utrymme där vi tidigare lagt upp avsnitt och att vi försökt hitta en plats där vi kan ladda upp så mycket som möjligt så billigt som möjligt. Vi tror i nuläget att vi har hittat en lösning som kommer fungera och att avsnitt fyra kommer upp inom kort. Flytten gör dock att våra tidigare avsnitt kommer försvinna från rss-feeden en tid och för er nya lyssnare kommer ni åt de avsnitten via soundcloud tills vi ordnat upp allt.

Förhoppningsvis kommer avsnitt fyra upp under helgen och vet ni inte vad ni ska spela tills dess så rekommenderar jag Arctic-scavangers som jag testa igår. Mycket snabbt och enkelt deckbuilding-spel i kampen om resurser.

Patrik

2 kommentarer:

  1. Hej. Grymma avsnitt än så länge. I framtiden hade jag gärna hört er spela oneshots eller nå liknande där ni kanske kan slå ihop era spelgrupper över skype eller nå. Men just nu är det jäkligt kul att höra er snacka om allt möjligt och vara spretiga.��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar podden!
      Vi tycker att ap-poddar finns så det räcker, varför vi fokuserar på samtalen om spelen och inte spelandet i sig. Vi försöker hitta tid att testa nya spel så vi kan prata om dem, men arbete, studier, föräldraskap och skrivandet på vårt eget rollspel gör att vi inte alls kan spela så mycket som vi vill. Vi siktar på att testa Coriolis och Oktoberlandet i vår, och vi har börjat välja bland indiespelen på Bräd- och rollspelsforum.

      Radera